Apparaten en accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Kweeperentaart
8u.
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Borscht
50min
Veelzijdige stevige soep
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Indiase groentencurry
50min